Vánoční osvětlení pro skvělou vánoční atmosféru

Když už chcete vytvářet vánoční atmosféru, nezapomeňte na osvětlení, řetězy, girlandy či svíčky.

Vyzdobit byste neměli jen vnitřek vašeho domu, ale samozřejmě i zahradu. K dokonalé výzdobě vám pomůže pár vkusných doplňků a světelných řetězů, které lze levně a snadno sehnat na našem eshopu.

Věříme, že nebudete vědět, co koupit dřív, je tu pro vás připraveno plno produktů, které se k Vánocům rozhodně hodí.

Vánoční řetězy na doma i na zahradu

K vánoční výzdobě patří klasické světelné řetězy. V dnešní době se používají především LED řetězy, které mají nižší spotřebu energie a navíc jsou opravdu překrásné. Existují například bílé teplé LED řetězy, které vytvářejí romantickou atmosféru. Zároveň ale existují i bílé studené či barevné LED řetězy.

Vybere si tak opravdu každý, přesně podle toho, co má rád. Řetězy na zahradu musí mít větší odolnost, a to hlavně kvůli vlhkosti a mrazu. Pokud tedy budete umisťovat na zahradu nějaký světelný řetěz, dbejte na to, aby na jeho balení byla zkratka IP 44, která potvrzuje, že tento řetěz je ideální pro venkovní užití.

Jedná se tedy o vánoční venkovní led osvětlení, u kterého se nemusíte bát, že by Vám díky vadné konstrukci například podpálilo dům. Toto certifikované označení je opravdu záruka kvality.

 

vanocni-led-osvetleni-60-m-teple-bile-600-diod

Doplňky, svíčky a rampouchy

Vánoční stromeček si také zaslouží světelné doplňky. Dříve se na vánoční stromky umisťovaly svíčky, což je dnes bráno jako velice riskantní, obzvláště u umělých stromků. Dnes už si ale můžete užívat svíček na stromečku, bez jakéhokoliv rizika. Existují totiž bezdrátové

TIP: Přečti si článek o nejlepším vánočním osvětlení pro letošní rok.

LED svíčky na vánoční stromeček, které jsou zcela bezpečné, a navíc je to opravdu pěkný doplněk.

 vanocni-retez-dest-s-600-led-diodami-studena-bila-15-m

Na zahradu můžeme doporučit klasické rampouchy, které vytvářejí skvělou atmosféru například ve spojení s tolik známým světelným deštěm. Pokud budete vybírat vánoční osvětlení a dekorace na zahradu, doporučujeme vybírat produkty, které fungují na principu solárního napájení.

Vždy když se setmí, se vánoční osvětlení zapne a po rozbřesku opět zhasne.

Skvělé jsou také prostorové vánoční dekorace, jako například lucerna nebo menší stromek, vhodný například na noční stolek. Tyto dekorace jsou vybaveny LED diodami a mají tak mnohem nižší spotřebu, takže vánoční LED osvětlení vám může dělat radost celou noc.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *