Nejoblíbenější vánoční osvětlení pro letošní rok

 

Také se už nemůžete dočkat, až na Štědrý den stisknete tlačítko ON a rozsvítíte celý dům i zahradu?

Nakupovat můžete různé druhy venkovního i vnitřního vánočního osvětlení, ale podívejme se na to nejvíce oblíbené pro letošní rok.

Bez vánočního osvětlení by to snad už ani nebyly vánoce. Přestože v dávných dobách se používaly klasické svíčky, dnes hýbou světem LED diody, které jsou svou svítivostí bezkonkurenční. Představte si zasněženou zahradu, kterou osvítí stovky světel a vykouzlí tu pravou sváteční atmosféru. Ozdobte celý dům i stromy tím nejoblíbenějším osvětlením pro rok 2017.

Teple bílé vánoční LED řetězy

Zvolte ten největší strom v zahradě a použijte světelný řetěz s 400 LED diodami o délce 40 m. Pokud se vám bude zdát strom málo bohatý, můžete klidně přidat další řetěz a mít tak diody ve dvou řadách.

vánoční osvětlení

LED barevné vánoční řetězy

Máte na zahrádce túje a buxusy? Pak si pořiďte několik barevných vánočních řetězů v délkách 4 m a 8 m s 40 nebo 80 diodami a rozvěste je po jednotlivých malých stromcích. Čím více stromků ozdobíte, tím hezčí a svátečnější to bude.

Skvělý je taky světelný řetěz se 100 LED diodami a 9 blikajícími funkcemi o délce 9,9 metrů. Postavte z každé strany vchodových dveří do domu jeden středně velký stromek a každý ozdobte tímhle blikajícím řetězem. Vypadá to luxusně, efektivně a každý si toho hned všimne, když to bliká.

 

–> Koupit vánoční osvětlení online <–

Světelný řetěz LED 60 metrů s barevnými LED diodami

Tento druh řetězu má celkem 600 diod na zeleném kabelu. Má krásné barvy a stupeň krytí IP 44, takže ideální pro venkovní použití. Stojí za domem košatá jabloň, která ovšem přes zimu spí? Pak na ní použijte tenhle řetěz a uvidíte tu krásu, až jí rozsvítíte. Jestli nechcete zdobit strom, hodí se třeba na zábradlí v domě nebo na terasu kolem sloupků.

Světelné kabely

Tomuto typu osvětlení dáváme přednost, když chceme ozdobit budovy, hodí se totiž nejen na lemování celých budov, ale i jejích částí, včetně oken. Zároveň se dají na budovy vytvářet různé vánoční dekorace – například do tvaru stromku, zvonu, kříže, zkrátka co vás napadne.

Co se týká konstrukce světelného kabelu, je to vlastně průhledná hadice, v níž jsou zality LED diody s kabelem v rozličných barvách.

Vánoční světelné deště

Podobají se krápníkům a konstrukčně jsou řešeny tak, že je to vlastně nosný kabel, ze kterého visí různě dlouhé pomocné kabely s LED diodami. Když koupíte světelný déšť s tmavým kabelem, můžete ho použít na stromeček v interiéru, světlý kabel je ideální na ozdobu domu zvenčí.

LED rampouchy

Existuje něco krásnějšího, než ledové krápníky, které visí na okraji střech v zimním období, když začne tát sníh? Bohužel v posledních letech jsou zimy poměrně mírné a rampouchů je zkrátka nedostatek.

To je také důvod, proč se vánoční osvětlení rampouchy stalo druhým nejpoužívanějším a jedním z nejoblíbenějších druhů osvětlení. Je to vlastně nosný kabel, na kterém jsou na pomocných kabelech zavěšeny LED diody v podobě rampouchů.

Jsou super, když chcete ozdobit okraj střechy nebo rozvěsit osvětlení mezi jednotlivými stromy. Ideální jsou i do interiéru, třeba na krbovou římsu nebo tyč od závěsu.

LED vánoční osvětlení je zkrátka nejlepš

Borovice před domem, altánek, okna domu nebo truhlíky, případně vánoční stromeček v obývacím pokoji. Fantazii se meze nekladou. Je jen na vás, co všechno se rozhodnete ozdobit.

Při nákupu je třeba dávat pozor nejen na kvalitu a bezpečnost, ale také na spotřebu energie. To je důvod, proč se stalo populárním právě vánoční LED osvětlení. Vypadá úchvatně a ušetří spoustu energie. Nebojte se investovat trochu více peněz, protože LED diody vám to mnohonásobně vrátí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *