TOP 7 zahradních párty stanů na českém internetu

Hledáte na internetu kvalitní párty stan a nevíte, který vybrat? Nebuďte smutní! V tomto článku Vám ukážeme ty nejlepší párty stany v různých rozměrech, který můžete najít. Pokud se Vám jakýkoliv stan zalíbí, stačí kliknout na obrázek a můžete si ho koupit. Následují produkty nejsou řazeny od nejlepšího po nejhorší. Jsou očíslované pouze pro pořádek. 

1. Párty stan 3x3m klasický, různé barvy + 2 boční stěny

Zelený tyčkový levný párty stan

Velice oblíbený druh párty stanu. Disponuje hlavně skvělým poměrem cena / kvalita. Je vyroben z nepromokavého materiálu, který brání průchodu škodlivého UV záření a skvěle se hodí na každou zahradu nebo terasu. Mezi další skvělé vlastnosti toho párty stanu patří fakt, že váží pouhých 8,5 Kg, takže se dá vždy velice rychle složit nebo rozložit. Výška je 1,97 metru. Součástí jsou i dvě boční stěny, které skvěle brání nepříznivým vlivům počasí. Celé konstrukce je zhotovena z plastový trubek. 

Cena: 1 199Kč

2. Párty stan 3x3m nůžkový, různé barvy + 2 boční stěny

Modrý nůžkový párty stan 3x3

Oproti předchozí variantě se tento stan liší opěrnou konstrukcí. V tomto případě je vyrobena z robustních ocelových trubek, které jsou navzájem spojené do jakési „sítě“. Díky tomuto uspořádání je zaručení skvělé stabilita, které je nesrovnatelně lepší než u předešlého párty stanu. Další výhodou nůžkový konstrukce je, že se dá natahovat a skládat jako harmonika, takže instalace tohoto párty stanu je opravdu snadná. K tomuto párty stanu se dodává ZDARMA i přenosná taška, do které ho snadno složíte. Je ideální jak pro komerční účely na různé festivaly nebo reklamní akce, ale i na klasické domácí grilovačky apod.

Cena: 5 338Kč

3. Párty stan 3x6m nůžkový, různé barvy + 6 bočních stěn

Zelený nůžkový párty stan 3x6 metru

V tomto případě můžete taky narazit jak na klasické tak i nůžkové varianty, ale my se zde již nadále budeme zabývat pouze těmi kvalitnějšími a to jsou jednoznačně nůžkové. Tento model vyniká hlavně svými velkými rozměry a velice stabilní konstrukcí. Je vhodná jak pro firemní účely, tak i pro větší rodinné oslavy. Součástí balení je i sada šesti bočních stěn. To znamená, že v případě nepřízni počasí můžete stan kompletně uzavřít. Dle potřeby je také možné nastavit tři výškové stupně.

Cena: 9 759 Kč

4. Zahradní párty stan 6x12m

Párty tan 6x12 metru bílý

Opravdový macek, který se hodí na každou pořádnou slavnost nebo oslavu. Jeho konstrukce je tvořena z ocelových trubek, které mají vnitřní průměr 38mm a samotná ocel je pak tlustá 0,9mm. Očekávanou nevýhodou tohoto stanu je ovšem celková váha. Ta se pohybuje okolo 180 Kg, takže samotná montáž a demontáž už není tak snadnou záležitostí. Ovšem pokud očekáváte zástupy klientů nebo hostů, pak je pro Vás tento stan jednoznačnou volbou. Jedná se o jeden z největších stanů, které seženete stále za přijatelnou cenu.

Cena: 16 830Kč

5. Zahradní párty stan 4x6m

Zahradní párty stan bílý 4x6 metru s ocelovou konstrukcí

Lehce neobvyklá varianty párty stanu, které má podobné parametry jako stan 6x12m. Tvoří ho opět ocelová konstrukce z trubek a součástí balení jsou všechny boční stěny, které zaručí dokonalé uzavření v případě nepřízně počasí. Celá konstrukce se navíc dá ukotvit do země, takže odolá i silnějším povětrnostním vlivům. Hmotnost toho párty stanu už není tak drastická a pohybuje se okolo 50 Kg. Všechny spojovací díly jsou navíc také z oceli. Takže zapomeňte na shánění spojovacích „kolínek“ k trubkám. Tyto vydrží věčně.

Cena: 7 331 Kč

6. Párty stan 4x4m, robustní konstrukce

Zahradní párty stan 4x4 metru bílý

Skvěle vypadají párty stan, který se už podle vzhledu nejlépe hodí například na svatby nebo další zahradní akce. Má ocelovou konstrukci, která se dá velice rychle složit, protože všechny trubky jsou přehledně očíslované. Celková hmotnost je opět okolo 50 Kg. Součástí balení jsou všechny stěny  s hlavním vstupem na zip. Samozřejmostí je, že stan je nepromokavý a skvěle chrání před slunečním zářením. Tento párty stan není mezi lidmi příliš rozšířený spíše díky nestandartnímu rozmětu 4x4m. Jeho vzhled a použitelnost jsou však opravdu výborné a proto se podle mě jedná o jeden z nejlepších párty stanů v nabídce.

Cena: 6 275Kč 

7. Párty stan 3x9m nůžkový, různé barvy + všechny boční stěny

Zahradní červený nůžkový párty stan 3x9 metru

Jedná se konstrukčně o ty samé stany jako 3x3m a 3x6m nůžkové. Tady však máte k dispozici opět o 3 metry větší prostor. Tento párty stan je velice oblíbený hlavně u firem, které na různých akcích prezentují své výrobky. Překvapením je zde ovšem relativně malá hmotnost, 43 Kg. Přesto je však stan robustní a pevný, protože nohy lze snadno ukotvit do země.

 Cena: 12 477 Kč 

TIP na závěr

Raději Vám doporučuji, aby jste si koupili nůžkové stany, které jsou velice robustní, skladné a dlouho vydrží. U klasických modelů se Vám může stát, že při vyšším větru nevydrží plastová konstrukce. Nastává pak problém se sháněním spojovacích „kolínek“, či celý trubek. Nicméně nespornou výhodou je zase příznivá cena.

Pokud máte zájem i o jiné kvalitní párty stany, tak je můžete vybírat přímo tady http://www.renegad.cz/113-zahradni-party-stany

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *