Párty stan pro vyladěné posezení v parném létě

Stylové posezení na zahradě vyladěné do antik nebo barokního stylu bere dech, ale mnozí z nás si nemohou takový komfort dovolit. Nejen luxusní altány a pergoly, ale i párty stan nám nabízí příjemný stín a chládek i v těch nejparnějších dnech. A pokud slunce nesvítí, tak náhlý déšť nám může přinést nepohodu. A to je přesně ten důvod, proč je o párty stany takový ohromný zájem. Ano, svým moderním a velmi efektním designem ozvláštní náš pozemek, ale navíc chrání naše hosty před nepřízní počasí. Ani dobovou atmosféru rozhodně párty stan nenaruší, neboť trh nabízí nespočet tvarů a barev.

Párty stan! Stylové útočiště před vrtkavým počasím  

Párty stan bezvadným způsobem zapadne do každé zahrady. Co víc! Tento výrobek neslouží jen jako úkryt před vrtkavým počasím, ale také vám skvostně poslouží jako reklamní nástroj. Stačí kouknout na internet a najít osvědčenou firmu, která vám za rozumnou cenu potiskne stan vhodnou animací. Párty stan se vyrábí z nepromokavého PVC materiálu s rozložitelnou kostrou. Pevné hliníkové trubky zajišťují vysokou stabilitu a boční stěny jsou opatřeny oknem z vytvrzeného igelitu. Párty stan se dá lehce za pomocí kroužků, popruhů a suchých zipů postavit bez použití nářadí.

Zelený nůžkový párty stan 3x6 metru

Párty stan 3×3 m až 6×12 m

Párty stan 3×3 m! Jedinečná zástěna před zvědavými pohledy kolemjdoucích a nepohodou. Párty stan 3×3 m se vyrábí se střechou do pagody, do špice nebo s klasickou sedlovou stříškou v několika barevných verzích. Velmi efektní je kombinace dvou barev, například bílá s červenou. Trh nenabízí pouze párty stan 3×3 m, velikosti jsou různé, máte možnost si objednat i velkoplošný stan 6 x 12 metrů a více.  A pokud nesnášíte dotěrný hmyz, je možné si přiobjednat moskytiéru. Párty stany se dají propojit a tak získáte další potřebný prostor.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *