Šatní skříně

Šatní skříně patří mezi nezbytné vybavení každého bydlení. Různé modely a typy nabízejí možnost být součástí jakékoli místnosti, ať už ložnice, předsíně nebo dětského pokoje. Jak si vybrat tu vhodnou šatní skříň?  Důležitá je velikost, aby uvnitř nezůstal nevyužitý žádný prostor nebo aby skříň nebyla příliš malá. Šatní skříně se snažíme sladit se stylem vašeho příbytku. Záleží také na správné volbě materiálu, vhodném otevírání a podobně. Varianty moderních šatních skříní a skříňových systémů nabízejí velké množství rozličných kombinací.

Šokující výběr šatních skříní s dopravou zdarma ZDE – garance nejnižších cen!

38637_thumb_

Šatní skříně! Velký výběr – mnoho možností

Skříňové systémy musí barevně ladit s okolním nábytkem. Špičkový internetový obchod t-nabytek.cz nabízí mnoho variant, které budou vyhovovat i tomu nejnáročnějšímu zákazníkovi. Moderní, variabilní a designový nábytek vás zajisté zaujme hned na první pohled.  Z hlediska designu si i zde lze vybrat ze široké škály dekorů, čel a korpusů nebo skleněných provedení. Samozřejmostí jsou také variabilní úchyty a okrasné lišty. Každý skříňový program je navíc doplněn bohatým systémem vnitřního uspořádání a osvětlení.  Inspirace pro vás na nábytek-dnes.cz!

Šatní skříně – masivní vzhled

38640_thumb_Pokud jste zastáncem klasických šatních skříní, oblíbená je verze Orest a Abi . Šatní skříň Orest je vyrobena z lamina, má dvoje plné dveře a praktickou zásuvku, která je opatřena kovovými pojezdy. Uvnitř skříně je šatní tyč. Předností nábytku této kolekce je kvalitní zpracování a moderní vzhled. V případě, že máte rádi masivnější nábytek, zaujme vás luxusní šatní skříň Bolton se zrcadlem, kde vyfrézovaná dvířka dodávají produktům této kolekce masivní vzhled, jedinečně se tak hodí ke komfortním postelím.  Další informace o šatních skříních hledejte na portálu IDnábytek.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *