Nejlepší rozměry párty stanů?

Zahradní párty stany o velikosti 3×3, 3×6, 3×9 a 6×12 metrů patří k vůbec nejoblíbenějším modelům z široké nabídky stanů. Důvod je velice jednoduchý. Klasické rozměr za velice příznivou cenu. Všechny párty stany jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které snadno odolávaní nepříznivým povětrnostním podmínkám.

V nabídce nejvíce vynikají klasické 3x3m  a nebo už větší párty stan 3×6. Jsou to obvykle nůžkové párty stany s bezkonkurenčními konstrukčními vlastnostmi. Každý zahradní párty stan je totiž vhodný jak na rodinnou oslavu, stánek na tržiště nebo na nejrůznější firemní akce. Poskytne Vám střechu nad hlavou v jakémkoli počasí.

Vlastnosti párty stanů

Díky automatické nůžkové konstrukci postavíte párty stan během několika minut. Rozložení je přitom stejně rychlé a nenáročné jako složení. Je ideální pro všechny letní akce a festivaly, sportovní akce, plážové párty, nebo na zahradu ke grilování. Prodej párty stanů není v ČR až tak moc rozšířen a nabídka je proto lehce omezená. Nicméně i tak si můžete vybrat z řádově 80 druhů a barev. Pokud potřebujete stan uzavřít, může ke stanu přikoupit boční stěny s okny nebo bez, které Vám zajistí soukromí před zvědavýma očima. Klidně můžete přesunout večírky a slavnosti ven na čerstvý vzduch.

Nezaskočí Vás žádné počasí. Původně byly konstruovány jako ochrana před slunečními paprsky, ale ochrání Vás i před dešťovými přeháňkami. Skladem máme velký výběr těchto stanů různých barev a vzorů za velice dostupné ceny. Můžete si tedy vybrat přesně ten, který se bude hodit do Vaší zahrady nebo k barvám loga Vaší firmy. Garantujeme velice rychlé dodání.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *